Clătită Elvețiană De Cartofi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru repertoriul dvs., clătita elvețiană de cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 37 de fani. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Clătită Elvețiană Chard Pakora cu roșii sparte, Aperitive Cu Clătite De Cartofi, și Clătită Cu Cartofi Parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei la foc mediu-mare.
Întindeți jumătate din cartofi într-un strat uniform în tigaie. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Se presară cu brânză, apoi se acoperă cu cartofii rămași. Se condimentează cu restul de sare și piper. Apăsați ușor amestecul în tigaie. Gatiti aproximativ 7 minute sau pana cand fundul se rumeneste.
Se ia de pe foc. Slăbiți clătita de pe părțile laterale ale tigaiei. Răsturnați clătita pe o farfurie. Întoarceți tigaia la căldură și încălziți untul și uleiul rămas. Glisați clătita de cartofi cu partea maro în sus în tigaie. Gatiti aproximativ 7 minute mai mult sau pana cand fundul se rumeneste si branza se topeste. Glisați pe o farfurie.
Se presară pătrunjel și se taie în pene.