Clătitele la cuptor a mătușii Edith
Clătitele la cuptor ale mătușii Edith ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă servește 6 și costă 23 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 146 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită felii de lămâie, lapte, ouă și sare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Micul dejun Edith, dovleceul galben copt al mătușii Fanny și fasolea la grătar al mătușii Patti sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, bate ouăle până sunt foarte uşoare.
Adăugați sare, făină și lapte; bate bine. Frecați bine fundul și părțile laterale ale unui 10-in. fontă sau tigaie grea cu unt.
Turnați aluatul în tigaie.
Coaceți la 450° timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350° și coaceți încă 5 minute sau până când se fixează.
Scoateți clătitele din tigaie și puneți-le pe un platou mare fierbinte. Pudrați cu zahăr de cofetă și decorați cu lămâie.