Clătitele de cartofi ale cecyliei Roznowska umplute cu slănină, ciuperci și ceapă
Clătitele de cartofi ale cecyliei Roznowska umplute cu slănină, ciuperci și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 365 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ceapă, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute, Ciuperci umplute cu usturoi și ceapă, și Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura: Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați slănina și prăjiți până când este gătită, dar încă puțin roz și moale.
Scoateți slănina din tigaie (lăsați uleiul și grăsimea în tigaie) și, când este suficient de rece pentru a o manipula, tocați-o bine.
În timp ce tigaia este încă fierbinte, adăugați ceapa și puneți-o la foc mic. Gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciupercile și slănina și ridicați focul la mediu. Condimentați după gust cu sare și piper: acoperiți tigaia și gătiți timp de 15 minute.
Transferați umplutura într-un vas rezistent la cuptor și păstrați-l cald în cuptor.
Între timp, faceți clătitele: radeți cartofii pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie sau cu discul de grătar al unui robot de bucătărie.
Rulați cartofii într-un prosop de bucătărie curat și stoarceți orice exces de umiditate.
Transferați cartofii într-un castron și amestecați oul, pesmetul și sarea și piperul după gust.
Pentru a găti clătitele, turnați uleiul în tigaie și puneți-l la foc mediu. Când uleiul este foarte fierbinte, dar nu fumează, turnați 1/4 cană de aluat și întindeți-l cu o spatulă până când are aproximativ 6 inci în diametru. Gatiti pana cand fundul se rumeneste, aproximativ 3 minute, apoi intoarceti si gatiti cealalta parte pana se rumeneste si clatita este usor crocanta, inca aproximativ 3 minute.
Transferați clătita pe o farfurie și introduceți-o în cuptor pentru a se încălzi. Repetați până când se folosește tot aluatul.
Pentru a servi, așezați 1/4 cană din amestecul de umplutură pe fiecare clătită și apoi pliați. Puneți o păpușă de smântână pe lateral.
Retipărit cu permisiunea de la o masă mare: un portret al gătitului American de Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster