Clătite suedeze cu cremă de brânză de cireșe și umpluturi de ciocolată-banane
Reteta Clatite suedeze cu brânză cremă de cireșe și umpluturi de ciocolată-banane ar putea satisface pofta Scandinavă în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 502 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână frișcă de brânză, vanilie, ciocolată și alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 43 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Clătite suedeze cu cremă de brânză de cireșe și umpluturi de ciocolată-banane, Clătite de banane din grâu integral cu glazură de brânză cremă, și Clătite de pâine cu banane cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru aluat: într-un castron mare, amestecați împreună laptele, ouăle, 2 linguri de unt topit și vanilie. Într-un alt castron, amestecați împreună făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați ingredientele uscate în ingredientele umede, amestecând orice bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Lăsați aluatul să se odihnească câteva minute în timp ce pregătiți umpluturile. (Aluatul poate fi acoperit și refrigerat până la 24 de ore, dar poate fi necesar să fie subțiat puțin.)
1
Se amestecă împreună 1 cană umplutură de plăcintă cu cireșe și crema de brânză; acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Cremă De Brânză
2
Puneți umplutura de plăcintă cu cireșe rămasă într-un bol de servire. Când este gata de servit, feliați bananele și puneți-le într-un castron; pune ciocolata întinsă într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Răspândirea Ciocolatei
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pentru clătite: ungeți tigaia cu puțin unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă o cantitate mică de 1/4 cană de aluat în tigaie, învârtind tigaia pentru a o acoperi uniform. Când partea superioară pare uscată și bule și marginile sunt ușor rumenite, 45 de secunde până la 1 minut, răsturnați clătita și gătiți încă 15 până la 20 de secunde. (Prima clătită poate să nu se dovedească perfectă, așa că nu vă faceți griji dacă nu funcționează, mâncați-o ca gustare.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați clătita pe o farfurie și continuați să gătiți aluatul rămas în trepte de 1/4 cană, perindând tigaia cu unt topit după cum este necesar. Stivați clătitele una peste alta și lăsați-le deoparte acoperite cu folie până când sunt gata de servit. (Clătitele pot fi acoperite și refrigerate până la 24 de ore. Clătitele pot fi așezate între straturi de hârtie de ceară, învelite în plastic și congelate până la o lună. Decongelați peste noapte la frigider înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Puneți clătitele împreună cu bolurile de umpluturi. Umpleți o clătită cu o păpușă de 1 din umpluturi pliați-o în jumătate și înfășurați-o ca un trabuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se ornează cu o păpușă din umplutura rămasă de plăcintă cu cireșe sau se presară cu puțin zahăr pudră.