Clătite Mixte De Fructe De Pădure

Clătite Mixte De Fructe De Pădure
Crepurile mixte de fructe de pădure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă servește 12. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, clătite înainte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Clătite mixte de fructe de pădure cu Mascarpone, Clătite Mixte Cu Fructe De Pădure Grand Marnier, și Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până se îngroașă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă sucul. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
3
Întindeți 1 1/2 lingurițe de cremă de brânză peste fiecare crep de machiaj și acoperiți fiecare cu aproximativ 2 1/2 linguri de amestec de fructe de pădure; rulati. Acoperiți fiecare crep cu aproximativ 2 linguri de amestec de fructe de pădure. Cerneti zaharul pudra uniform peste crepe chiar inainte de servire, daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CrepeCrepe
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Fructe De PadureFructe De Padure
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Bordeaux, șampanie, Moscato Dasti, Port, Burgundia Albă

Crepes funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Bordeaux și șampanie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista