Clătite Meyer Lemon Ricotta cu Coulis de căpșuni macerate
Clătitele Meyer Lemon Ricotta cu Coulis de căpșuni macerate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 759 calorii. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite Meyer Lemon Ricotta cu compot de mure, Clătite Cu Ricotta Cu Lămâie De Căpșuni, și Clătite Cu Semințe De Mac Ricotta Cu Lămâie De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați căpșunile cu zahărul și sucul de portocale. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Bețișoare De Covrigi
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2
După ce boabele și zahărul s-au macerat și au devenit foarte suculente, îndepărtați 1/2 din amestecul de fructe de pădure, puneți-l într-un robot de bucătărie și piure până la neted. Întoarceți-l la restul fructelor de pădure și rezervați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Cerneti impreuna toate ingredientele uscate intr-un castron mare. Într-un alt bol, combinați gălbenușurile de ou, ricotta, laptele și coaja de lămâie și sucul și amestecați până devine omogen. Faceți o fântână în ingredientele uscate, adăugați ingredientele umede în fântână și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Preîncălziți o tavă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-un alt bol, folosind un tel sau un mixer electric, bateți albușurile cu un vârf de sare până la vârfurile rigide. Îndoiți albusurile în amestecul de făină în treimi. Faceți acest lucru rapid și ușor, astfel încât clătitele să fie ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Topiți mici pete de unt pe tava preîncălzită și întindeți-o cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de unt. Se toarna sau se toarna aluatul de clatite pe tava pregatita la dimensiunea dorita a clatitei. Când partea superioară a clătitei este plină de găuri, cum ar fi bulele care s-au ridicat la suprafață și au izbucnit, clătita este gata să se răstoarne. Întoarceți prăjiturile și gătiți până când fundul este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Polonic
7
Scoateți clătitele de pe grătar pe plăcile de servire. Se acoperă cu coulisul de căpșuni macerat și se ornează cu zahăr pudră.