Clătite maghiare cu unt de arahide și gem: Palacsinta

Clătite maghiare cu unt de arahide și gem: Palacsinta
Reteta Crepes maghiare cu unt de arahide și gem: Palacsinta ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 1 oră. O porție conține 810 calorii, 13g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gem, sare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Palacsinta Maghiară (Crepes), Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri, și Crepes cu unt de arahide și gem.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți sarea, zahărul granulat și făina. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și puneți un platou în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci, topiți aproximativ 1/2 linguriță de unt la foc mediu. Când se spumează, se toarnă sau se toarnă în aproximativ 1/8 cană (2 linguri) de aluat. Ridicați și rotiți tigaia, astfel încât aluatul să acopere fundul. Înlocuiți tigaia de pe arzător și gătiți doar până când este setată și partea inferioară este ușor rumenită. Folosind o spatulă sau degetele, răsturnați și gătiți până când cealaltă parte este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PolonicPolonic
5
Transferați pe platoul încălzit. Repetați până când aluatul este consumat.
6
Scoateți crepele din cuptor. Unul câte unul, întindeți fiecare crjpe cu un strat subțire de unt de arahide și gem și rulați ca un trabuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
CrepeCrepe
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați 2 crepe rulate pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
8
Se presară cu zahărul cofetarilor și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista