Clătite Grozave Cu Ciocolată Cu Dovleac
Clătitele grozave cu ciocolată cu dovleac sunt un fără gluten mâncare de dimineață. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați culoarea alimentelor cu gel portocaliu, unt, sirop de arțar adevărat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Prăjituri grozave cu ciocolată din Marea Carte a lui David Lebovitz O, Clătite Cu Ciocolată Cu Dovleac, și Clatite Cu Fulgi De Ciocolata Cu Ovaz De Dovleac.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, încălziți siropul de arțar, siropul de porumb și untul la foc mediu-mic până când untul este topit.
Se ia de pe foc; se amestecă culoarea alimentelor. Pune deoparte.
În castron mare, se amestecă împreună jumătate și jumătate și suc de lămâie; lasa sa stea 2 minute. Se amestecă amestecul Bisquick, zahărul, praful de copt, gălbenușurile de ou și vanilia cu sârmă sau furculiță până se omogenizează. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Într-un castron mic, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile bătute în aluat.
Încălziți grătarul la 350 de grade F sau încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu. Ungeți cu unt topit.
Așezați mucegaiul de clătite de dovleac pe grătar cu mânerul în sus; se încălzește până la cald.
Pentru fiecare clătită, turnați 1/3 cană de aluat în matriță pe plita fierbinte. Gatiti pana cand bulele se sparg pe suprafata si marginile incep sa se usuce.
Îndepărtați mucegaiul. Rândul său; gatiti aproximativ 1 minut sau pana se rumeneste.
Se servește cu sirop de portocale.