Clătite Grecești De Dovlecei Feta
Clătitele grecești de dovlecei feta sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,65 USD pe porție. O porție conține 118 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de ouă, amestec original, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Grecească Cu Dovlecei, Carne Și Feta, Creveți greci cu dovlecei, Orzo și Feta, și dovlecei la grătar cu condimente grecești cu feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați dovleceii mărunțiți și 1/2 linguriță de sare; lasa sa stea 10 minute. Apăsați lichidul prin sită.
Întoarceți dovlecelul pentru a curăța bolul mare și adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, amestecul Bisquick, brânza feta și ouăle; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă pătrunjelul, ceapa verde și buruiana de mărar.
Încălziți tigaia sau grătarul de 10 inci sau mai mare la foc mediu (325F).
Ungeți ușor cu ulei. Puneți aluatul cu puțin mai puțin de 1/4 cană pe tigaia fierbinte. Gatiti pana se rumeneste pe fund, 2 pana la 3 minute; întoarceți și gătiți pe cealaltă parte încă un minut sau două.
Transferați pe placă. Repetați cu aluatul rămas.
Serviți clătitele calde cu iaurt grecesc deasupra.