Clătite Elvețiene Condimentate Cu Scorțișoară
Nevoie de o făină de dimineață fără lactate? Clătitele elvețiene condimentate cu scorțișoară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ienibahar măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Clătite De Brânză Condimentate Cu Scorțișoară (Paște), Pui condimentat Thailandez cu cremă de nucă de cocos chard elvețian, și Cupcakes Chai Latte condimentate cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă mătgul cu orice apă încă agățată de frunze într-o oală mare la foc mediu-mare până când se ofilesc, dar încă verde, aproximativ 3 minute.
Se pune în sită; apăsați umezeala. Se răcește complet.
Combinați ouăle, ceapa, făina matzo, scorțișoara, sarea, ienibaharul și piperul într-un castron mediu; se amestecă bine.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Așezați foaia de copt în cuptor.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline în tigaie medie grea la foc mediu. Lucrând în loturi, aruncați îngrămădind 1 lingură de amestec de brânză elvețiană pentru fiecare clătită în tigaie; aplatizați la grosimea de 1/2 inch. Prăjiți clătitele până se rumenesc și fierte, adăugând mai mult ulei de măsline în tigaie, după cum este necesar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați clătitele pe foaia de copt în cuptor pentru a se încălzi după fiecare lot.
Serviți clătitele calde cu pene de lămâie.