Clătite De Sparanghel
Reteta de sparanghel Crepes ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 2 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Clătite de șuncă și sparanghel, Clătite de pui și sparanghel, și Clătite de pui și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluat, combinați laptele și oul într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Adăugați făină; acoperiți și procesați până se omogenizează. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Încălziți un 8-in ușor uns. tigaie la foc mediu.
Se toarnă 1/4 cană de aluat în centrul tigaiei; ridicați și înclinați tigaia pentru a acoperi uniform. Gatiti pana cand blatul pare uscat; întoarceți și gătiți cu 15-20 de secunde mai mult.
Îndepărtați și păstrați cald. Repetați cu aluatul rămas, ungând tigaia după cum este necesar.
Așezați șase sulițe de sparanghel pe o parte a fiecărei crepe; rulati.
Așezați cusătura cu fața în jos într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 10-15 minute sau până se încălzește.
Într-o cratiță, bateți gălbenușurile de ou și apa. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand amestecul este ingrosat si acoperiti partea din spate a unei linguri de metal sau pana cand temperatura ajunge la 160.
Bateți untul, sucul de lămâie, sarea și cayenne.
Se toarnă peste crepe calde;se presară cu boia.