Clătite de păstârnac cu pește afumat și smântână de Caper

Clătite de păstârnac cu pește afumat și smântână de Caper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite de păstârnac cu pește afumat și smântână de Caper. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 327 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de păstârnac, mărar, pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite De Păstârnac Cu Ceapă Caramelizată Și Smântână, Pește afumat cu muștar, mărar și sos de capere, și Platou de pește afumat cu sos de muștar-Caper și salată de fenicul-castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați smântâna cu 2 linguri de ceapă roșie rasă, 1 lingură de mărar și capere; acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, combinați restul de 1/2 cană de ceapă roșie rasă cu păstârnacul și cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Lăsați să stea 15 minute, apoi strângeți pentru a îndepărta excesul de lichid.
4
Transferați legumele într-un castron mediu și adăugați oul, făina, praful de copt, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă bine.
6
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți 1/8 inch de ulei vegetal într-o tigaie mare din fontă. Aruncați linguri rotunjite de aluat de clătite în tigaie, distanțându-le uniform și apăsând ușor pentru a aplatiza. Gatiti clatitele la foc moderat pana se rumenesc si crocante, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scurgeți clătitele pe un platou căptușit cu un prosop de hârtie, apoi transferați-le pe o foaie de copt și păstrați-le calde la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Aranjați 4 clătite pe fiecare farfurie.
10
Așezați 1 1/2 până la 2 uncii de pește afumat și o păpușă de smântână de caper alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AfumatPește Afumat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
11
Se ornează cu mărarul rămas și ceapa roșie tocată și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista