Clătite de fructe germane cu sirop de fructe de pădure mixte-St. Louis
Clătită de fructe germană cu sirop de boabe mixte - St. Louis ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 326 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de arțar, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 38%. Încercați Clătită germană cu piersici și sirop de zară, Rote Gr Olfacttze Budinca De Fructe De Padure Mixta Germana, și Amestec De Fructe De Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Bateți împreună ouăle, laptele, zahărul, sarea și extractul de vanilie. Într-un castron separat, amestecați împreună făina și praful de copt până se amestecă. Aruncați ingredientele uscate în umed și amestecați până se omogenizează.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute.
Încălziți o tigaie din fontă de 8 sau 10 inci la cuptor cu untul.
Se toarnă aluatul în tigaia din fontă și se coace până când clătita se rumeneste, se umflă și se așează în centru, aproximativ 15 minute.
Încălziți fructele de pădure într-o cratiță mică cu siropul de arțar până când amestecul se îngroașă, dar puteți vedea în continuare fructele de pădure.
Se servește cald peste o pană de clătită, prăfuită cu zahăr pudră.