Clătite de dovleac portocaliu cu frișcă de vanilie, sirop de arțar de scorțișoară și slănină tăiată gros

Clătite de dovleac portocaliu cu frișcă de vanilie, sirop de arțar de scorțișoară și slănină tăiată gros
Clatite de dovleac portocaliu cu frisca de vanilie, sirop de arțar de scorțișoară și Bacon tăiat gros ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1120 calorii, 18g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. 157 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, extract de vanillan, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Clătite de dovleac portocaliu cu frișcă de vanilie, sirop de arțar de scorțișoară și slănină tăiată gros, Clătite de dovleac cu sirop de bere rădăcină, banane caramelizate și frișcă de scorțișoară, și Clătite cu smântână și slănină cu sirop cald de portocale-arțar.

Instrucțiuni

1
Cernem împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați dovleacul, laptele, gălbenușurile de ou, sucul de portocale și coaja într-un alt bol, amestecând până se omogenizează. Faceți o fântână în ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
DovleacDovleac
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă ingredientele umede în fântână și se amestecă până se combină.
4
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un bol separat, folosind un tel sau un mixer electric, până când albușurile formează vârfuri rigide. Îndoiți albușurile în aluat în treimi. Faceți acest lucru rapid și ușor, astfel încât clătitele să fie ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
6
Topiți mici bucăți de unt pe grătar, apoi întindeți-le cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta orice exces. Lingurați sau turnați aluatul pe grătar la dimensiunea dorită a clătitei. Când partea superioară a clătitelor este plină de găuri (arata ca bulele s-au ridicat la suprafață și au izbucnit), răsturnați și gătiți până când fundul devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
PolonicPolonic
7
Transferați clătitele în farfurii de servire, praf cu zahăr pudră și serviți cu sirop de arțar de scorțișoară, frișcă de vanilie și gros-
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Sirop De ArțarSirop De Arțar
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
8
Tăiați slănina pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Încălziți siropul de arțar cu bățul de scorțișoară într-o cratiță mică la foc mediu. Când siropul este fierbinte, scoateți-l de pe foc și lăsați aromele să se absoarbă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Sirop De ArțarSirop De Arțar
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista