Clătite de cartofi cu rață Confit și sfeclă roșie-varză

Clătite de cartofi cu rață Confit și sfeclă roșie-varză
Clatite de cartofi cu rață Confit și roșu-varză sfeclă Slaw ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 194 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de piper, garnitură: arpagic, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu rață Confit și varză Savoy, Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, și Confit de rață cu prăjituri de cartofi cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Varza pulsată, în loturi, dacă este necesar, într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt, apoi se transferă într-un castron și se adaugă 3/4 linguriță sare și lichid din sfecla murată. Se toacă fin sfecla (cu un cuțit) și se amestecă în amestecul de varză împreună cu oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă MuratăSfeclă Murată
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea, amestecând ocazional, 30 de minute pentru a permite dezvoltarea aromelor.
1
Îndepărtați pielea și grăsimea de pe piciorul de rață și tocați-le mărunt (rezervați carne), apoi gătiți într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când grăsimea este redată și pielea este aurie și crocantă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pielea de rață cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie. Între timp, scoateți carnea de rață din os, aruncând osul și tăiați-o în zaruri de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Combinați ceapa, carnea de rață și pielea rezervată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se curăță cartofii și se toacă folosind găuri mari ale unei răzătoare de cutie. Strângeți cartofii cu pumni pentru a elimina excesul de umiditate, apoi adăugați la amestecul de rață împreună cu ou, piper și restul de 3/4 linguriță de sare, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Rață întreagăRață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
6
Întindeți 1/2 cană de pesmet pe o foaie de hârtie de ceară. Folosind un amestec de cartofi de 1/4 cană pentru fiecare clătită, faceți 12 movile pe firimituri. Înveliți movilele cu firimituri de 1/2 cană rămase și aplatizați-le în torturi de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
7
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Folosind o spatulă cu fante, scuturați ușor excesul de firimituri din fiecare clătită de cartofi, apoi prăjiți în 2 loturi, răsturnând o dată, până devin aurii, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Serviți imediat, cu slaw.
1
Slaw poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.* Disponibil la dartagnan.com
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista