Clătite de cartofi cu mere de cimbru prăjit la cuptor, smântână și ouă Pocate
Clătitele de cartofi cu mere de cimbru prăjit la cuptor, smântână și ouă Pocate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 596 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de albuș de ou plus 4 ouă, apă, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi, ceapă și ardei Hash cu ouă Pocate la cuptor, Clătite de conopidă acoperite cu cimbru și smântână, și Hash prăjit cu două cartofi și cârnați cu ouă Pocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul de mere: reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați merele, zahărul, scorțișoara, cimbru, un vârf de sare și apa într-un vas de copt mare, rezistent la cuptor. Aruncați pentru a combina și transferați la cuptor pentru a găti până când merele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor, aruncați cimbru și zdrobiți aproximativ cu spatele unei furculițe, lăsând puțină textură. Refrigerați și reduceți cuptorul la 200 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pentru clătitele de cartofi: într-un bol mare de amestecare, bateți ușor albușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați cartofi, ceapă, 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și masă matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare până la sclipire. Lucrând în loturi, aruncați într-o grămadă de 2 linguri pentru fiecare clătită de cartofi, aplatizându-le pentru a face clătite subțiri. Gatiti pana cand fundul se rumeneste, 2 pana la 3 minute. Flip și maro a doua parte, adăugând ulei suplimentar după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie și presărați cu sare suplimentară cât sunt încă fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Așezați clătitele scurse pe o foaie de copt și transferați-le la cuptor pentru a se încălzi. Continuați să lucrați în loturi până când toate clătitele sunt fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Aduceți o cratiță medie cu apă sărată la fierbere și reduceți la un sub-foc mic. Crăpați ouăle în boluri individuale. Lucrând câte un ou pe rând, introduceți oul într-o strecurătoare cu plasă fină și rotiți ușor peste chiuvetă sau castron pentru a îndepărta albușurile apoase. Coborâți în apă și rotiți ușor oul. Repetați până când toate ouăle sunt în oală. Gătiți, învârtind ușor și răsturnând ouăle pentru gătit uniform până când albușurile sunt setate, dar centrele sunt încă curgătoare, 3 1/2 până la 4 minute. Ridicați cu grijă cu o lingură cu fante și transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. (Vezi aici un videoclip despre procesul de braconaj al ouălor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Pentru a servi, farfurii clătite de cartofi cu o păpușă generoasă fiecare de smântână și sos de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
11
Adăugați un ou pe fiecare farfurie, condimentați oul cu sare și piper, presărați frunze proaspete de cimbru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă