Clatite cu unt de arahide si jeleu de ovaz ar putea fi o reteta buna pentru a va extinde repertoriul de masa de dimineata. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 61 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite cu unt de arahide și jeleu, Clătite Cu Unt De Arahide Cu Topping De Jeleu, și Clătite cu unt de arahide și jeleu {cereale integrale} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea într-un castron mare. Puneți vasul deoparte. Într-un castron separat, amestecați împreună laptele degresat, ouăle, untul de arahide și untul topit. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și amestecați ingredientele umede, având grijă să nu amestecați prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Mazăre Cu Cocă Violet
Lapte Fără Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă 1/4 cești de aluat pe tigaie și se gătește până când apar bule la suprafață. Întoarceți cu o spatulă și gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.