Crepes cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 233 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 45 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coniac, unt suplimentar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Clătite cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite, Budincă de orez de modă veche cu Caramel sărat și nuci pecan prăjite, și Clătite cu sos de Caramel.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente în blender și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei. Amestecați din nou înainte de utilizare.
3
Periați ușor tigaia antiaderentă cu diametrul de 8 până la 9 inci cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se încălzește la foc mediu-mare.
5
Se toarnă puțină 1/4 cană de aluat în tigaie, înclinându-se pentru a permite aluatului să acopere fundul tigaiei. Gatiti pana cand crepul este auriu pe fund, aproximativ 1 minut. Întoarceți crepa și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 45 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați la prosop de hârtie. Repetați cu aluatul rămas, făcând aproximativ 24 de clătite și stivuind clătite între prosoape de hârtie. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Combinați cajeta, laptele și untul într-o cratiță medie grea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când sosul se reduce la 2 3/4 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc. Se amestecă coniacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
3
Așezați 1 crep pe suprafața de lucru.
4
Se întinde cu 1 lingură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se presară cu 1 lingură de nuci pecan tocate. Îndoiți crepul în jumătate peste umplutură, apoi din nou în jumătate, formând triunghi. Repetați cu crepele rămase, sosul și nucile pecan. Aranjați crepele în două vase de copt din sticlă de 13x9x2 inci. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți crepele și sosul rămas separat. Reîncălziți sosul doar până se toarnă înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Crepe
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se toarnă sosul rămas peste crepe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Coaceți până se încălzește, aproximativ 15 minute.