Crepele cu pere saut în sos de vin ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 9 porții cu 221 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pere bosc, strop de sare, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Încercați Clătite cu pere de zahăr brun și sos de Fudge, Clătite Cu Sos De Caramel Și Sos Saut De Mere Și Sos De Caramel, și Pere pocate în vin roșu cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti clătite, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin sare) într-un blender; procesați până la netezirea laturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Lăsați să stea 30 de minute.
4
Încălziți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Ungeți ușor tigaia cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 2 minute. Ridicați cu atenție marginea crepului cu o spatulă pentru a testa coacerea. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa și gătiți 30 de secunde sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați crepa pe un prosop; se răcește complet. Repetați procedura cu aluatul rămas, amestecând aluatul între clătite. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
8
Pentru a pregăti umplutura, curățați perele, rezervând cojile; felii subțiri de pere. Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați felii de pere într-un singur strat în tigaie; saut 1 minut pe fiecare parte sau până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați 1 lingură de zahăr brun în tigaie; saut 6 minute sau până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți perele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați cojile și restul de 7 linguri de zahăr brun în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se dizolva zaharul, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Combinați nectarul de pere, vinul și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De Pere
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați amestecul de nectar în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute sau până se îngroașă, amestecând continuu. Se strecoară sosul printr-o sită fină, apăsând pe coji pentru a extrage tot lichidul. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
15
Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de pere în centrul fiecărei crepe; pliați părțile laterale și capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
16
Așezați, cu cusătura în jos, pe o farfurie.
17
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 5 lingurițe de sos.