Clătite Cu Lămâie-Ricotta

Clătite Cu Lămâie-Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele cu lămâie-Ricotta. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 310 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr, ulei de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Clătite de Ricotta cu lămâie cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Clătite Cu Ricotta Cu Lămâie, și Clătite Cu Ricotta Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, bateți zeama, gălbenușurile de ou și coaja de lămâie pentru a se amesteca. Se amestecă amestecul de zară în amestecul de făină până se umezește uniform. Se amestecă ușor brânza ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Cu o spatulă flexibilă, pliați ușor albii în aluat până când sunt încorporați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Așezați o tavă antiaderentă sau o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu (350); când este fierbinte, acoperiți ușor cu ulei și reglați căldura pentru a menține temperatura. Aruncați aluatul în porții de 1/2 cană pe grătar și gătiți până când clătitele se rumenesc pe fund și marginile încep să pară uscate, aproximativ 2 minute; întoarceți prăjiturile cu o spatulă largă și rumeniți alte părți, cu 1 1/2 până la 2 minute mai mult. Acoperiți tigaia cu mai mult ulei, după cum este necesar, pentru a găti clătitele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Serviți clătitele ca fierte sau păstrați-le calde într-un singur strat pe foi de copt într-un cuptor de 200 timp de până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista