Clătite cu lapte fără lapte și fără Gluten
Clătitele din lapte fără lapte și fără Gluten sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 147 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 364 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de făină de orez, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Clătite de cartofi dulci cu 2 ingrediente {fără gluten, fără lactate, fără nuci}, Biscuiți Fără Lapte Fără Gluten, și Clătite Cu Fulgi De Ovăz-Stafide {Fără Gluten, Fără Lactate} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina de orez, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea intr-un bol. Într-un alt castron, amestecați ouăle bătute, iaurtul de soia, laptele de orez și uleiul și turnați în amestecul de făină. Amestecați scurt doar pentru a combina.
Încălziți o tavă sau o tigaie ușor unsă la foc mediu-mare. Scoateți aproximativ 1/4 cană de aluat pe clătită pe grătarul încălzit și gătiți timp de 1 până la 2 minute, până când apar bule la suprafață. Întoarceți clătita și gătiți încă 1 până la 2 minute, până când clătita se rumeneste pe ambele părți.