Clătite cu cartofi cu praz
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare evreiască. Încercați să faceți acasă clătite cu cartofi cu praz. Pentru 1,04 USD per porție , primești un aperitiv care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 329 de calorii . Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, pesmet, sare și cartofi rușini. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Hanukkah . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59% . Acest scor este solid. Încercați Supa cremoasă de cartofi și praz , Supa cremoasă de cartofi și praz și Supa de cartofi copleșitoare de praz și Yukon Gold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie, adăugând praz în ultimele 3 minute.
Transferați cartofii într-un castron mare; piure cu ouă, pesmet, brânză, sare și piper. Se amestecă prazul. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu. Puneți aluatul cu 1/4 de cană în ulei. Se prăjește în loturi până se rumenește pe ambele părți, folosind uleiul rămas după cum este necesar.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.