Clătite Cu Brânză De Vaci Din Grâu Integral (Conopidă)
Clătitele cu brânză de vaci din grâu integral (conopidă) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, brânză de vaci, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Clătite Cu Brânză De Vaci, Clătite Cu Brânză De Vaci, și Clătite Cu Brânză De Vaci.
Instrucțiuni
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați conopida, acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați conopida într-un blender și amestecați până se omogenizează. Măsurați 1 cană de conopidă piure și păstrați orice rămas într-un recipient la frigider pentru o altă utilizare.
Se amestecă 1 cană piure de conopidă și brânză de vaci împreună într-un castron mare până se omogenizează.
Amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, nucșoara și scorțișoara în amestecul de conopidă până când aluatul este doar amestecat și îngroșat.
Adăugați ouăle în aluat până se amestecă bine. Amestecați laptele în aluat, adăugând încă 1 lingură odată, dacă este necesar, până când aluatul este neted.
Se încălzește untul într-o tigaie mare la foc mediu; picătură cu vârf linguri aluat în untul topit. Gatiti pana cand batutul incepe sa bule, 3 pana la 4 minute. Rotiți clătitele și gătiți cealaltă parte până se rumenesc, încă 3 până la 4 minute. Interiorul acestor clătite va fi mai moale decât clătitele tradiționale. Repetați cu aluatul rămas.