Clătite Cu Brânză De Vaci Din Grâu Integral (Conopidă)

Clătite Cu Brânză De Vaci Din Grâu Integral (Conopidă)
Clătitele cu brânză de vaci din grâu integral (conopidă) ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, brânză de vaci, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare includ Clătite Cu Brânză De Vaci, Clătite Cu Brânză De Vaci, și Clătite Cu Brânză De Vaci.

Instrucțiuni

1
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați conopida, acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3
Transferați conopida într-un blender și amestecați până se omogenizează. Măsurați 1 cană de conopidă piure și păstrați orice rămas într-un recipient la frigider pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă 1 cană piure de conopidă și brânză de vaci împreună într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, nucșoara și scorțișoara în amestecul de conopidă până când aluatul este doar amestecat și îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Adăugați ouăle în aluat până se amestecă bine. Amestecați laptele în aluat, adăugând încă 1 lingură odată, dacă este necesar, până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Se încălzește untul într-o tigaie mare la foc mediu; picătură cu vârf linguri aluat în untul topit. Gatiti pana cand batutul incepe sa bule, 3 pana la 4 minute. Rotiți clătitele și gătiți cealaltă parte până se rumenesc, încă 3 până la 4 minute. Interiorul acestor clătite va fi mai moale decât clătitele tradiționale. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista