Clătite Condimentate Cu Dovleac-Pecan
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Clătitele condimentate cu dovleac-Pecan ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 270 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Clătite Condimentate Cu Dovleac, Clătite Cu Dovleac Condimentate, și Clătite De Dovleac Condimentate Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200 F și așezați o foaie de copt pe unul dintre rafturi.
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara, sarea, ghimbirul, nucșoara și cuișoarele într-un castron mediu până se combină uniform; pus deoparte.
Bateți laptele, dovleacul, untul, ouăle și vanilia într-un castron mare până se combină uniform.
Adăugați amestecul de făină și nuci pecan și amestecați până când se amestecă și se umezesc (aluatul va fi cocoloaș), aproximativ 30 de lovituri. Puneți aluatul deoparte să se odihnească în timp ce tigaia sau grătarul se încălzește.
Încălziți o tigaie mare, condimentată din fontă, o tigaie antiaderentă sau o grătar la foc mediu. Testați pentru a vedea dacă tigaia este suficient de fierbinte stropind câteva picături de apă rece în ea: dacă apa sare și pulverizează, tigaia este gata de utilizare; dacă se evaporă instantaneu, tigaia este prea fierbinte.Odată ce tigaia este gata, adăugați 1 linguriță de ulei și înclinați tigaia pentru a acoperi. Puneți aluatul în tigaie în porții de 1/3 cană. Gatiti pana se rumeneste pe fund, aproximativ 3 pana la 5 minute. Folosind o spatulă plată, răsturnați clătitele și gătiți până când a doua parte devine maro aurie, cu aproximativ 2 până la 3 minute mai mult.
Scoateți pe foaia de copt din cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu aluatul rămas, adăugând 1 linguriță de ulei în tigaie între loturi.
Serviți imediat cu unt și sirop de arțar.