Clătite aurii cu Pecorino și Prosciutto
Clătitele aurii cu Pecorino și Prosciutto ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 243 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină nealbită pentru toate scopurile, brânză pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite Ricotta cu mere delicioase aurii prăjite și Prosciutto prăjit, Pere, Pecorino și Prosciutto Panini, și Strozzapretti Cu Pecorino, Prosciutto Și Ceva Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina si sarea in bol.
Adăugați oul, apoi amestecați treptat în 1 1/2 cești de apă (aluatul va fi subțire).
Se toarnă aluat prin sita set peste cupa de măsurare.
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; periați peste tigaie.
Se toarnă 1/3 cană de aluat, înclinând imediat tigaia pentru a permite aluatului să se răspândească pe fund (dacă aluatul nu se întinde ușor, subțire cu mai multă apă cu lingurițe). Gatiti pana cand clatita este aurie deschisa pe fund, aproximativ 2 minute. Întoarceți clătita și gătiți până când fundul este auriu deschis, aproximativ 1 minut.
Transferați pe prosoape de hârtie. Repetați cu aluatul rămas, adăugând 1 linguriță de ulei în tigaie pentru fiecare clătită și stivuind clătitele între prosoape de hârtie. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați stratificat cu prosoape de hârtie în folie și refrigerați.
Încălziți pachetul de folie în cuptorul 300 F pentru aproximativ 15 minute.)
Presărați 2 linguri de brânză peste fiecare clătită. Completați fiecare cu 4 jumătăți de felii de prosciutto.
Se presară cu piper. Îndoiți clătitele în jumătate și apoi din nou în jumătate, formând triunghiuri.