Cluburi BLT cu somon la grătar
Cluburi BLT somon la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 975 calorii, 45g de proteine, și 65g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,26 USD pe porție. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de avocado, slănină, salată cu frunze roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este mare. Încercați Cluburi De Aluat La Grătar, Mini Cluburi De Pui La Grătar, și Mini Cluburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, usturoiul, coaja și sucul de 1 tei, mărarul și pătrunjelul într-un bol mic. Acoperiți și refrigerați.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta. Rupeți feliile în jumătate.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la înălțime medie. Se taie somonul pe diagonală în 8 bucăți subțiri. Condimentați feliile de somon și ceapă roșie cu sare și piper și frecați cu uleiul de măsline.
Se presară cu coaja și sucul de var rămas. Grătați feliile de ceapă roșie, întorcându-se ocazional, până când sunt fragede și carbonizate, aproximativ 5 minute. Grătați somonul până când este marcat și tocmai gătit, întorcând o dată, 1 până la 2 minute.
Întindeți 4 felii de pâine prăjită; deasupra cu o parte din maioneza cu ierburi, o frunză de salată, o bucată de somon, câteva felii de roșii și avocado și 2 jumătăți de slănină. Topiți fiecare cu o bucată de pâine prăjită, apoi repetați stratificarea (maioneză, salată, somon, roșii, avocado și slănină).
Întindeți restul de 4 felii de pâine cu maioneză cu ierburi și așezați deasupra sandvișurilor. Asigurați fiecare sandwich cu 4 scobitori și tăiați în sferturi.
Fotografie realizată de Jonathan Kantor
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.