Club de somon cu unt de Avocado
Clubul de somon cu unt de Avocado este un pescatarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână file de somon, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Club De Somon Cu Unt De Avocado, Sos de cremă de unt și avocado peste somon, și Avocado BLT Club pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați avocado, suc de lămâie, unt, oregano și 3/4 linguriță
de sare într-un procesor de alimente. Puls până aproape neted, aproximativ
30 de secunde. Pune deoparte.
Puneți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu. Coat cu
Presărați somonul cu restul
Se pune în tigaie încălzită. Gatiti pana cand doar fierte prin,
aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie. Asamblați 2
sandwich-uri, alternativ Pumper-nichel, unt de avocado, somon, și
rucola, așa cum se arată pe pagina anterioară. Asigurați-vă cu scobitori
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.