Clementine-Tort De Curmale

Clementine-Tort De Curmale
Clementine-Data tort este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 266 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr brun, suc de mandarină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Funcționează bine ca un desert ieftin. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clementine-Tort De Curmale, Data, Migdale Și Clementine Crăciun Stollen, și Salată de grâu Bulghar, curmale și clementine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înveliți o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit. Linia de jos a tigaie cu hârtie pergament; strat cu spray de gătit. Praf cu 2 lingurițe de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Rezervați 5 nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4
Așezați nucile rămase, 6 curmale și clementinele în robotul de bucătărie; procesați până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Combinați zahărul brun, untul și uleiul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când se amestecă bine. Bateți în vanilie și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
7
Adăugați amestecul de făină și zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Adăugați amestecul de nuci și curmalele tocate; bate la viteză medie 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
9
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Combinați zahărul pudră și sucul, amestecând cu un bici până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Stropiți glazura peste tortul cald; răspândiți-l în partea de sus. Sus cu 5 jumătăți de nuc rezervate. Tort rece pe un suport de sârmă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista