Clatite Polenta cu sos de mure

Clatite Polenta cu sos de mure
Clatite mamaliga cu sos de mure ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 580 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.43 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, topping bătut, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite Ricotta cu semințe de mac de lămâie cu sos de mure, Cobbler de mămăligă de mere și mure, și Miere Unt Blackberry + Lamaie Mamaliga Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați polenta în runde groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2
Se presară cu scorțișoară, nucșoară și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați rondele de mămăligă. Căutați până se rumenesc (2-3 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți murele congelate, zahărul și sucul de lămâie într-un blender; amestecați până se omogenizează. Se strecoară amestecul într-un bol, apăsând cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Încălziți sosul într-o cratiță mică la foc mic. Gatiti 3 minute; adăugați lichior cu aromă de portocale. Se amestecă până se încălzește sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Serviți sosul peste prăjiturile cu mămăligă; deasupra cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Se presară cu coajă de portocală; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista