Clatite Polenta cu sos de mure
Clatite mamaliga cu sos de mure ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 580 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.43 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, topping bătut, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite Ricotta cu semințe de mac de lămâie cu sos de mure, Cobbler de mămăligă de mere și mure, și Miere Unt Blackberry + Lamaie Mamaliga Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați polenta în runde groase de 1/4 inci.
Se presară cu scorțișoară, nucșoară și zahăr brun.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați rondele de mămăligă. Căutați până se rumenesc (2-3 minute pe fiecare parte).
Puneți murele congelate, zahărul și sucul de lămâie într-un blender; amestecați până se omogenizează. Se strecoară amestecul într-un bol, apăsând cu o spatulă.
Încălziți sosul într-o cratiță mică la foc mic. Gatiti 3 minute; adăugați lichior cu aromă de portocale. Se amestecă până se încălzește sosul.
Serviți sosul peste prăjiturile cu mămăligă; deasupra cu topping biciuit.
Se presară cu coajă de portocală; servi.