Clatite Polenta cu sos de mure

Clatite Polenta cu sos de mure
Clatite mamaliga cu sos de mure ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 580 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.43 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână unt, topping bătut, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite Ricotta cu semințe de mac de lămâie cu sos de mure, Cobbler de mămăligă de mere și mure, și Miere Unt Blackberry + Lamaie Mamaliga Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați polenta în runde groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2
Se presară cu scorțișoară, nucșoară și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați rondele de mămăligă. Căutați până se rumenesc (2-3 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți murele congelate, zahărul și sucul de lămâie într-un blender; amestecați până se omogenizează. Se strecoară amestecul într-un bol, apăsând cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți sosul într-o cratiță mică la foc mic. Gatiti 3 minute; adăugați lichior cu aromă de portocale. Se amestecă până se încălzește sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Serviți sosul peste prăjiturile cu mămăligă; deasupra cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Se presară cu coajă de portocală; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista