Clatite Germane La Cuptor
Reteta Clatite cuptor German ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 25 minute. O porție conține 267 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați lapte, fructe, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Prăjiți În Cuptor În Stil German, Salată Germană De Cartofi La Cuptor, și Clatite Germane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. Dacă aveți un cuptor cu convecție, setați-l la 425 buc. f (clătitele cresc și mai mult la setarea de convecție).
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle cu un tel sau o furculiță. Se amestecă laptele, untul topit, sarea și zahărul.
Adăugați făina în amestecul de ouă, o lingură mare la un moment dat, în timp ce continuați să bateți. Aveți grijă să nu amestecați prea mult, pentru a menține clătita ușoară și pufoasă.
Pulverizați ușor o tigaie sigură pentru cuptor de 9 " -11 " cu spray de gătit.
Se toarnă aluatul într-o tigaie încălzită (aceasta va produce o clătită mai maro aurie, mai pufoasă).
Coaceți 12-18 minute, doar până când marginile sunt aurii. Verificați clătita la marcajul de 12 minute. Completați cu fructele proaspete și frișca chiar înainte de servire.