Clatite de porumb cu somon afumat si crema de lamaie-arpagic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătite de porumb cu somon afumat și cremă de lămâie-arpagic. Această rețetă face 6 porții cu 243 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Blini de porumb cu somon afumat și cremă de arpagic, Pâine prăjită Pumpernickel cu somon afumat și cremă de lămâie-arpagic, și Somon irlandez sălbatic afumat cu clătite de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; rece.
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mediu.
Combinați 1 cană de boabe de porumb, zară, unt și ou într-un blender; procesați până se face piure grosier.
Adăugați amestecul de porumb piure în amestecul de făină, amestecând până când se combină. Îndoiți restul de 1/4 cană de porumb.
Se toarnă aproximativ 2 linguri de aluat pe clătită pe o tavă antiaderentă fierbinte sau o tigaie antiaderentă; întindeți ușor cu o spatulă. Gatiti 3 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata fierte. Întoarceți cu grijă clătitele; gatiti 3 minute sau pana cand fundul se rumeneste usor. Aranjați 2 clătite pe fiecare din cele 6 farfurii; acoperiți fiecare clătită cu 1 felie de somon și 1 linguriță de cremă de lămâie-arpagic.