Clatite De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele de porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 116 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sirop de arțar, sâmburi din Spicul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Clatite De Porumb, Clatite De Porumb, și Clătite De Dovlecei-Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți untul cu laptele, până când untul se topește.
Adăugați arțarul syrup.In într-un castron, amestecați făina de porumb, praful de copt și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centru, adăugați cele 3 gălbenușuri de ou și amestecul de lapte.
Bateti la combine.In un alt castron mare, bateți cele 3 ouă albite până formează vârfuri ferme. Îndoiți-le în amestecul de porumb câte o treime, până când totul este încorporat.Îndoiți porumbul proaspăt, frunzele de coriandru tocate și ardeii iute, dacă utilizați.
Încălziți o tigaie, adăugați puțin unt sau ulei și turnați într-o oală de aluat de clătite (aproximativ 50-60ml). Gatiti la foc mic pana cand marginile nu sunt lichide si intoarceti-le pentru a rumeni cealalta parte.