Clatite de cartofi III este un fără gluten garnitură. O porție conține 222 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, șuncă, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Cotlet De Cartofi (Clătite De Cartofi Indieni Umplute Cu Carne), Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), și Clatite De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Se scurge, se răcește și se toacă.
4
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați laptele, untul și usturoiul. Aduceți la fierbere ușoară, apoi amestecați cartofii, șunca și brânza Cheddar. Condimentează cu sare și piper și gătește, amestecând ocazional, până când amestecul atinge o consistență asemănătoare aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză Cheddar
Cartofi
Unt
Usturoi
Aluat
Lapte
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Aruncați amestecul de cartofi cu linguri rotunjite în ulei și gătiți, întorcându-vă o dată, până se rumenesc ușor pe ambele părți.