Clatite de cartofi cu somon afumat, Caviar si crema de marar

Clătitele de cartofi cu somon afumat, Caviar și cremă de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 350 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, praf de copt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Afumat Și Cremă De Mărar Slab Cu Caviar Pe Cuptor Prăjit, Latkes de cartofi cu somon afumat, Caviar și tarhon Cr Aproxme fra Bucroche, și Crostini de somon afumat cu cremă de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați crme frache cu mărarul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper negru și se presară cu arpagic. Dați la frigider până când este gata de servit.
Într-un robot de bucătărie sau pe o răzătoare de cutie, tocați grosolan cartofii și ceapa.
Transferați pe un prosop de bucătărie mare și curat și stoarceți uscat.
Într-un castron mediu, amestecați cartofii mărunțiți și ceapa cu oul, făina, praful de copt, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru.
Într-o tigaie mare antiaderentă sau pe o plită, încălziți uleiul vegetal până când strălucește. Aruncați 2 linguri de amestec de cartofi în tigaie și aplatizați cu spatele unei linguri pentru a face o rundă de 3 inci. Faceți încă 5 clătite și gătiți la foc moderat până devin aurii pe fund, aproximativ 4 minute. Întoarceți clătitele și gătiți până devin aurii, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu amestecul de cartofi rămas; ar trebui să aveți 12 clătite.
Aranjați clătitele de cartofi pe un platou.
Se servește cald, cu crema de mărar, somon afumat și caviar.