Clatite De Cartofi
Clatite de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 213 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amidon din cartofi, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare sunt Cotlete De Cartofi (Clătite Cu Cartofi Indieni Umplute Cu Carne), Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), și Clatite de cartofi ale mamei.
Instrucțiuni
Folosind o răzătoare de mână sau un robot de bucătărie, tăiați cartofii, lucrați peste un castron mare cu apă rece sau transferați frecvent cartofii mărunțiți în apă. Tăiați ceapa și adăugați-o în castron (dacă folosiți ceapă verde, rezervați).
Lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți amestecul de cartofi; ștergeți vasul curat. Cu mâinile, stoarceți excesul de apă dintr-o mână mare de amestec de cartofi, apoi puneți-l pe un prosop de bucătărie curat. Închideți cartofii strâns în prosop și răsuciți-l pentru a stoarce umezeala rămasă. Repetați pentru a usca toți cartofii, folosind prosoape proaspete, dacă este nevoie. Întoarceți cartofii în castron.
Adăugați ouă, amidon de cartofi, sare și piper (și ceapă verde, dacă folosiți) la castron și amestecați bine.
Turnați ulei de 1/2 inch într - o tigaie de 10 până la 12 inch (cu laturile de cel puțin 2 in. înalt) la foc mediu-mare. Când suprafața uleiului se ondulează ușor, scoateți 1/3 cană din amestecul de cartofi într-o mână, apoi întoarceți-l pe o spatulă largă. Aplatizați amestecul într-o clătită de aproximativ 1/2 inch grosime. Glisați ușor fiecare tort din spatulă în ulei fierbinte, 3 până la 4 clătite pe Lot (nu aglomerați tigaia). Gatiti pana cand marginile clatitelor sunt clare si bine rumenite, iar partea inferioara este maro aurie (ridicati cu spatula pentru a verifica), aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când părțile rămase se rumenesc, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi păstrați la cald într-un cuptor de 200 în timp ce gătiți clătitele rămase.