Clatite De Anghinare: Carciofi Fritti

Clatite De Anghinare: Carciofi Fritti
Clatite de anghinare: Carciofi Fritti necesita aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carciofi fritti alla romana (anghinare prăjite în stil Roman), Gussoni Fritti (Blinele De Legume), și Focaccia di carciofi - tort de anghinare și pâine învechită.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aluatul, așezați drojdia, ouăle, făina și apa într-un bol. Amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați pătrunjelul și usturoiul. Se amestecă pentru a combina și condimenta, după gust, cu sare și piper. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Între timp, tăiați vârfurile spinoase ale anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Îndepărtați frunzele exterioare dure. Feliați anghinarea groasă de 1/4 inci și puneți-o în apă rece cu suc de lămâie pentru a nu se rumeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Umpleți o oală adâncă nu mai mult de jumătate cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Încălziți uleiul la foc mediu mare până când atinge o temperatură de 360 până la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Uleiul trebuie să rămână la sau în jurul acestei temperaturi pe tot parcursul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
În timp ce uleiul se încălzește, scurgeți feliile de anghinare și dragați prin amestecul de făină, astfel încât bucățile să fie făinate pe toate părțile. Puneți deoparte până când uleiul atinge temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Lucrând în loturi de 6, prăjiți feliile de anghinare până se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante sau un păianjen pentru a arunca ușor anghinarea în ulei, având grijă să nu stropiți uleiul fierbinte, 2 până la 3 minute. Folosind aceeași lingură sau păianjen, îndepărtați penele finite pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Se servește imediat cu un strop de fulgi de chili și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista