Clatite Cu Iaurt De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați clătitele cu iaurt de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 439 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Clatite Cu Iaurt De Afine, Clatite Cu Iaurt De Afine, și Clătite Cu Afine Cu Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu. și sare într-un castron mediu și amestecați împreună.
Puneți untul într-un castron mic pentru microunde și topiți-l în cuptorul cu microunde.
Lăsați untul să se răcească ușor, astfel încât să nu mai fie fierbinte, ci totuși lichid. Măsurați laptele și iaurtul într-o cană de măsurare lichidă de 2 căni, apoi adăugați doar albușul din ou.
Bateți acest amestec împreună până se omogenizează.
Adăugați gălbenușul în unt și bateți împreună până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de gălbenuș și unt în amestecul de lapte și se bate până se omogenizează.
Adăugați jumătate de afine în amestecul de făină și aruncați împreună. Dacă utilizați fructe de padure congelate, nu le lăsați să se dezghețe mai întâi, puneți-le în amestecul de făină direct din congelator.
Se toarnă ingredientele umede în ingredientele uscate, apoi se amestecă ușor până se combină. Este în regulă dacă mai sunt câteva bucăți mici de făină.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Turnați o cantitate mică de ulei în tigaie și folosiți un prosop de hârtie vată pentru a distribui uniform un strat subțire de ulei în jurul tigaiei.
Se toarnă aluatul în clătite mici în jurul tigaiei. Presărați rapid mai multe afine pe fiecare clătită pentru a umple golurile și lăsați clătitele să se gătească până când marginile încep să se usuce și vedeți bule mari care apar în clătită. Întoarceți clătita și gătiți până când cealaltă parte se rumeneste.
Se presară cu afinele rămase și se servește cu sirop de arțar.