Clătitele Angelei ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână lapte, unt, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarta Angelei, Angela cremos Guacamole, și Budinca de vară a Angelei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateti împreună zară, lapte, ou, și unt topit; amestecati în amestec de făină doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Lăsați să stea 3 minute.
4
Se toarnă aproximativ 1/8 cană de aluat pentru fiecare clătită pe o fierbinte (35
5
tigaie ușor unsă sau tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti clatite 2 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata uscate si fierte. Întoarceți și gătiți încă 2 minute. Păstrați clătitele calde într-un cuptor de 200 până la 30 de minute.