Clasic Rece Soba
Clasic rece Soban este un fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr, mirin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Soba reci cu sos de scufundare Tsuyu (Zaru Soba), Zaru Soba (Tăiței Soba Reci), și Taitei Soba Reci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți dashi, sos de soia, mirin și zahăr la fierbere blândă la foc mediu.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Stabiliți 4 farfurii de servire. Împărțiți în mod egal între farfurii: dab de wasabi, daikon ras și scallions.
Între timp, aduceți oala de 2 litri de apă la fiert la foc mare și adăugați soba. Întoarceți apa la fiert și gătiți tăiței până când sunt fragede, dar ferme, 3 până la 5 minute. Pregătiți un castron mare sau o oală gata cu apă cu gheață. Folosiți strecurătoare pentru a scoate soba din oală.
Așezați soba în apă cu gheață și răciți până când tăiței sunt reci.
Faceți movilă cu tăiței pe fiecare farfurie.
Se toarnă sosul de scufundare în boluri individuale pentru a servi alături de tăiței.
Pentru a mânca, amestecați niște daikon, wasabi și ceapă verde în sos de scufundare. Luați niște tăiței cu bețișoare și înmuiați.