Clasic Rece Soba

Clasic Rece Soba
Clasic rece Soban este un fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr, mirin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Soba reci cu sos de scufundare Tsuyu (Zaru Soba), Zaru Soba (Tăiței Soba Reci), și Taitei Soba Reci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți dashi, sos de soia, mirin și zahăr la fierbere blândă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Stabiliți 4 farfurii de servire. Împărțiți în mod egal între farfurii: dab de wasabi, daikon ras și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ridiche DaikonRidiche Daikon
WasabiWasabi
4
Între timp, aduceți oala de 2 litri de apă la fiert la foc mare și adăugați soba. Întoarceți apa la fiert și gătiți tăiței până când sunt fragede, dar ferme, 3 până la 5 minute. Pregătiți un castron mare sau o oală gata cu apă cu gheață. Folosiți strecurătoare pentru a scoate soba din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați soba în apă cu gheață și răciți până când tăiței sunt reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scurgeți tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Faceți movilă cu tăiței pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Se toarnă sosul de scufundare în boluri individuale pentru a servi alături de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Pentru a mânca, amestecați niște daikon, wasabi și ceapă verde în sos de scufundare. Luați niște tăiței cu bețișoare și înmuiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ridiche DaikonRidiche Daikon
WasabiWasabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista