Clasic italian Sub cu vinete prăjite

Clasic italian Sub cu vinete prăjite
Clasic italian Sub cu vinete prăjite ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 83g de proteine, 145g de grăsime, și un total de 1777 calorii. Pentru $ 8.61 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, salată iceberg, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vegetarian Italian Umplute Vinete Prăjite, Seitan Italian, Vinete Prăjite, Dovlecei, Usturoi Și Busuioc Penne, și (Brichetă) Parmigiana Clasică De Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați feliile de vinete pe o foaie de copt într-un singur strat și periați liberal cu pansamentul Italian de casă. Prăjiți la cuptor până când sunt fierte și aurii, 12 până la 15 minute. Construiți sandvișul pe rulouri cu mozzarella mai întâi, apoi salamul, capicola, prosciutto, mortadella, vinetele prăjite și deasupra cu salata verde, roșia și o ploaie generoasă de sos italian de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
MortadellaMortadella
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ProsciuttoProsciutto
CapicolaCapicola
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Servi în timp ce sablare Louis Prima.
4
Așezați oțetul, muștarul, zahărul, condimentele italiene, sarea, piperul, usturoiul și șalotele într-un blender sau robot de bucătărie. În timp ce mașina funcționează, stropiți încet uleiul de măsline prin blenderul sau tubul de alimentare până când pansamentul este combinat și emulsionat. Reglați condimentul dacă este necesar; adăugați mai mult ulei dacă doriți să fie mai puțin acid. Păstrați pansamentul până la 2 săptămâni în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista