Clasic Baja Fried-Tacos De Pește

Clasic Baja Fried-Tacos De Pește
Rețeta clasică Baja Fried-Tacos de pește ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 10 porții cu 213 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pene dezosate, de var, tortilla caldă de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Pește Clasic În Stil Baja, Baja Fried-Tacos De Pește, și Tacos de pește prăjit Baja, o încântare a surferilor din San Diego! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți berea, făina și sarea, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Clătiți peștele și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Tăiați în 10 bucăți egale.
4
Într - o tigaie adâncă de 5 până la 6 litri, încălziți uleiul de salată de 1 inch la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SalatăUlei De Salată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Folosind o furculiță, acoperiți bucățile de pește cu aluat de bere și ridicați-le, drenând scurt. Glisați peștele acoperit în ulei, aproximativ 5 bucăți la un moment dat. Reglați căldura pentru a menține temperatura uleiului. Când prăjiturile sunt aurii, în aproximativ 2 minute, ridicați-le cu o lingură cu fante și scurgeți-le scurt pe prosoape de hârtie; păstrați cald. Repetați pentru a prăji peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Pentru a asambla fiecare taco, stivați 2 tortilla; adăugați o fritteră de pește, varză, maioneză și salsa. Strângeți varul peste umplutură, pliați tortilla și mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
* Verificați peștele pentru oase înainte de gătit. Apăsați suprafața cu degetele pentru a localiza; trageți cu penseta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista