Clasic Baja Fried-Tacos De Pește
Rețeta clasică Baja Fried-Tacos de pește ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 10 porții cu 213 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pene dezosate, de var, tortilla caldă de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Pește Clasic În Stil Baja, Baja Fried-Tacos De Pește, și Tacos de pește prăjit Baja, o încântare a surferilor din San Diego! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți berea, făina și sarea, amestecând bine.
Clătiți peștele și uscați-l.
Tăiați în 10 bucăți egale.
Într - o tigaie adâncă de 5 până la 6 litri, încălziți uleiul de salată de 1 inch la 36
Folosind o furculiță, acoperiți bucățile de pește cu aluat de bere și ridicați-le, drenând scurt. Glisați peștele acoperit în ulei, aproximativ 5 bucăți la un moment dat. Reglați căldura pentru a menține temperatura uleiului. Când prăjiturile sunt aurii, în aproximativ 2 minute, ridicați-le cu o lingură cu fante și scurgeți-le scurt pe prosoape de hârtie; păstrați cald. Repetați pentru a prăji peștele rămas.
Pentru a asambla fiecare taco, stivați 2 tortilla; adăugați o fritteră de pește, varză, maioneză și salsa. Strângeți varul peste umplutură, pliați tortilla și mâncați.
* Verificați peștele pentru oase înainte de gătit. Apăsați suprafața cu degetele pentru a localiza; trageți cu penseta.