Clam Fettuccine Cu Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fettuccine cu scoici cu ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 218 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână lapte, ciuperci, scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fettuccine Scoica lui Rachel, Fettuccine cu sos de Bacon-scoică, și Fettuccine cu sos de scoici și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți scoicile, rezervând 1/2 cană suc de scoică. Puneți scoicile deoparte.
Așezați amestecul de sos de paste într-o cratiță mică. Adăugați treptat suc de scoici și lapte, amestecând cu un bici până la amestec. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până când se îngroașă ușor, amestecând constant cu biciul. Se amestecă ciupercile și scoicile; gatiti pana se incalzeste bine, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Combinați sosul și fettuccina într-un bol; aruncați bine.