Clafoutis De Căpșuni
Strawberry Clafoutis este un vegetarian desert. O porție conține 231 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 88 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de lapte, Extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Clafoutis De Căpșuni, Clafoutis De Căpșuni, și Clafoutis De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul: cerneți făina, zahărul și sarea într-un castron. Într-un castron separat, bateți ouăle, laptele și smântâna grea până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de făină și bateți până se omogenizează.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți cu unt un vas oval rezistent la cuptor sau mâncăruri individuale.
Presărați fundul și părțile laterale cu zahăr.
Așezați căpșunile în vasul rezistent la cuptor.
Se toarnă aluatul peste căpșuni și se introduce la cuptor.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când crema este fermă.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 5 minute înainte de servire.
Serviți clafoutis cald cu o lingură de înghețată.