Cizmarul de piersici al lui Iva
Iva's Peach Cobbler este un desert care servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 192 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 54 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, unt, până la 8 piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor din sud. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salata de mazăre a lui Grandman Iva, Old Fashioned Peach Cobbler (AKA Peach Puzzle) și Peach Cobbler for Two pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați piersici, amidon de porumb și zahăr; puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Pentru crusta, combinati intr-un castron faina, galbenusurile de ou, untul, praful de copt si zaharul. Împăturiți ușor albușurile.
Se întinde peste piersici.
Coaceți la 375° timp de aproximativ 45 de minute sau până când fructele clocotesc pe margini, iar partea de sus este aurie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel
Cizmar în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Vin spumant și Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco