Cizmar Tradițional De Mure

Cizmar Tradițional De Mure
Nevoie de un desert vegetarian? Cizmarul tradițional de mure ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Dacă aveți la îndemână făină, mure, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Cizmar Tradițional De Mure, Cizmar Tradițional De Mure, și Blackberry Cobbler # 2 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați murele cu 1 1/4 căni de zahăr și 1 1/2 linguri de făină într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Se întinde într-un vas de copt de 9x9 inci și se punctează cu 1 1/2 linguri de unt. Într-un bol separat, bateți 1 1/2 căni de făină împreună cu praful de copt, sarea și 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tăiați untul înmuiat până când amestecul seamănă cu făina de porumb. Se amestecă laptele și oul până se combină. Aruncați aluatul peste fructe de pădure lângă lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fructele sunt fragede și toppingul se rumenesc, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista