Cizmar Tradițional De Mure
Nevoie de un desert vegetarian? Cizmarul tradițional de mure ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Dacă aveți la îndemână făină, mure, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Cizmar Tradițional De Mure, Cizmar Tradițional De Mure, și Blackberry Cobbler # 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Aruncați murele cu 1 1/4 căni de zahăr și 1 1/2 linguri de făină într-un bol de amestecare.
Se întinde într-un vas de copt de 9x9 inci și se punctează cu 1 1/2 linguri de unt. Într-un bol separat, bateți 1 1/2 căni de făină împreună cu praful de copt, sarea și 2 linguri de zahăr.
Tăiați untul înmuiat până când amestecul seamănă cu făina de porumb. Se amestecă laptele și oul până se combină. Aruncați aluatul peste fructe de pădure lângă lingură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fructele sunt fragede și toppingul se rumenesc, 20 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.