Cizmar Tradițional De Mure

Cizmar Tradițional De Mure
Nevoie de un desert vegetarian? Cizmarul tradițional de mure ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Dacă aveți la îndemână făină, mure, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Cizmar Tradițional De Mure, Cizmar Tradițional De Mure, și Blackberry Cobbler # 2 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aruncați murele cu 1 1/4 căni de zahăr și 1 1/2 linguri de făină într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se întinde într-un vas de copt de 9x9 inci și se punctează cu 1 1/2 linguri de unt. Într-un bol separat, bateți 1 1/2 căni de făină împreună cu praful de copt, sarea și 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Tăiați untul înmuiat până când amestecul seamănă cu făina de porumb. Se amestecă laptele și oul până se combină. Aruncați aluatul peste fructe de pădure lângă lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fructele sunt fragede și toppingul se rumenesc, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista