Reteta piersic și mure Cizmar ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 544 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,15 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca desert. Un amestec de zahăr, scurtare solidă de legume, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Peach Blackberry Cobbler, Cizmar de piersici și mure, și Peach Blackberry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați scurtarea legumelor și pulsul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea Legumelor
3
Adăugați apa cu gheață în amestec dintr-o dată și pulsați doar până când patiseria se reunește. Răzuiește patiseria pe o suprafață de lucru ușor făinată și tapetează patiseria într-un pătrat de 8 inci. Înfășurați pătratul de patiserie în plastic și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Într-un castron mic, amestecați 1 cană de zahăr cu amidonul de porumb. Într-un castron mare, aruncați ușor piersicile cu murele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați amestecul de zahăr și amidon de porumb și sucul de lămâie în fructele amestecate și aruncați ușor fructele din nou. Puneți fructele într-un vas de copt din sticlă superficială de 3 litri sau ceramică și împrăștiați bucățile de unt nesărat peste partea superioară a umpluturii de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Poziționați rafturile în treimea mijlocie și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Tapetați o foaie mare de copt cu folie de aluminiu. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți patiseria de cizmar până când este cu 2 inci mai mare decât vasul de copt pe toate părțile și cu o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Drapați patiseria de cobbler peste vasul de copt și tăiați surplombul la 1 inch. Îndoiți surplombul sub el însuși și apăsați-l ușor pe marginea vasului de copt; sertizați marginea de patiserie decorativ.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Ungeți patiseria cu jumătate și jumătate și presărați-o cu 1 lingură de zahăr. Folosind un cuțit de tăiat, Faceți 6 fante mici în crusta de patiserie pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Glisați foaia de copt acoperită cu folie de aluminiu pe raftul inferior al cuptorului și coaceți cizmarul de piersici și fructe de pădure pe raftul mijlociu al cuptorului timp de 50 de minute sau până când patiseria este crocantă și maro aurie și umplutura de fructe clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați cizmarul într-o grătar și lăsați-l să se răcească cel puțin 1 oră sau până la 4 ore.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 rating stele pare ca un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.