Cizmar de piersici-căpșuni cu crustă de lămâie Untă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul de piersici-căpșuni cu crustă de lămâie cu unt. Această rețetă face 6 porții cu 451 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină universală, gălbenuș de ou, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cizmar de piersici cu o crustă de scorțișoară, Cizmar De Piersici Cu Crustă Dublă, și Cizmar De Piersici Cu Crustă Triplă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Unt de 8 inch vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea până se dizolvă zahărul, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Transferați în vasul pregătit.
1
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mic. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în gălbenușul de ou, coaja de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Coaja De Lamaie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați amestecul de făină; se amestecă doar până se formează aluatul umed. Lingură aluat deasupra fructelor, distanțând uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
3
Coaceți până când sucurile se bulează gros și toppingul este auriu, aproximativ 55 de minute. Se răcește ușor și se servește cu înghețată.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.