Cizmar de piersici-căpșuni cu crustă de lămâie Untă

Cizmar de piersici-căpșuni cu crustă de lămâie Untă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul de piersici-căpșuni cu crustă de lămâie cu unt. Această rețetă face 6 porții cu 451 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină universală, gălbenuș de ou, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cizmar de piersici cu o crustă de scorțișoară, Cizmar De Piersici Cu Crustă Dublă, și Cizmar De Piersici Cu Crustă Triplă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt de 8 inch vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea până se dizolvă zahărul, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
5
Transferați în vasul pregătit.
1
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron mic. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în gălbenușul de ou, coaja de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați amestecul de făină; se amestecă doar până se formează aluatul umed. Lingură aluat deasupra fructelor, distanțând uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FructeFructe
3
Coaceți până când sucurile se bulează gros și toppingul este auriu, aproximativ 55 de minute. Se răcește ușor și se servește cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista