Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați clasicul cizmar de piersici Bisquick aprox. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 344 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mix, nucșoară măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Cizmar De Piersici Clasic Bisquick Nr. 8, Cizmar De Piersici Bisquick, și Biscuiți Clasici Cu Cremă Și Gem De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați împreună amestecul Bisquick, laptele și nucșoara într-un vas de copt pătrat uns, 8x8x2 inci. Se amestecă untul până se omogenizează. Se amestecă împreună zahăr și piersici; lingura peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Unt
Nucșoară
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până devin aurii.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.