Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice

Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice
Pere și afine Cobbler cu sos de cremă infuzat cu citrice ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 488 calorii. 399 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați sos de cremă infuzat cu citrice, ienibahar măcinat, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Cremă Infuzat Cu Citrice, Pear-Cranberry Cobbler, și Cobbler Cu Merișor-Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea inferioară. Vas de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați pere, afine, zahăr, coajă de portocală, coniac și ienibahar într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
IenibaharIenibahar
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
PerePere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați umplutura în vasul de copt și punctați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Acoperiți vasul strâns cu folie și coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când afinele izbucnesc și perele sunt doar fragede, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron, apoi se adaugă 3/4 cană plus 3 linguri smântână și se amestecă doar până se formează un aluat. Adunați aluatul într-o bilă și transferați-l pe o suprafață ușor făinată (aluatul se va simți dens și greu; nu vă faceți griji.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
CremăCremă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Frământați ușor aluatul de 6 ori, apoi scoateți-l într-o rundă de 8 inci (grosime de aproximativ 1/3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Tăiați cât mai multe runde cu un tăietor ușor făinat, transferându-l pe o foaie de hârtie de ceară. Aduna resturi și pat afară încă o dată, apoi se taie mai multe runde. (Veți avea aproximativ 16).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
4
Cu grijă, dar rapid, acoperiți fructele fierbinți cu biscuiți, aranjând în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
FructeFructe
5
Periați biscuiții cu crema de lingură rămasă și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
CremăCremă
ZahărZahăr
6
Continuați să coaceți cobbler până când biscuiții sunt umflați și aurii, 15 până la 20 de minute. Se răcește cu 15 minute înainte de servire și se acoperă cu sos de cremă infuzat cu citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
* Cizmarul poate fi făcut cu 3 ore înainte și păstrat la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor de 350 F, 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista