Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice
Pere și afine Cobbler cu sos de cremă infuzat cu citrice ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 488 calorii. 399 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați sos de cremă infuzat cu citrice, ienibahar măcinat, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Cremă Infuzat Cu Citrice, Pear-Cranberry Cobbler, și Cobbler Cu Merișor-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea inferioară. Vas de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Amestecați pere, afine, zahăr, coajă de portocală, coniac și ienibahar într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Coaja De Portocala
Ienibahar
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați umplutura în vasul de copt și punctați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Acoperiți vasul strâns cu folie și coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
5
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când afinele izbucnesc și perele sunt doar fragede, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un castron, apoi se adaugă 3/4 cană plus 3 linguri smântână și se amestecă doar până se formează un aluat. Adunați aluatul într-o bilă și transferați-l pe o suprafață ușor făinată (aluatul se va simți dens și greu; nu vă faceți griji.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Cremă
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Frământați ușor aluatul de 6 ori, apoi scoateți-l într-o rundă de 8 inci (grosime de aproximativ 1/3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
3
Tăiați cât mai multe runde cu un tăietor ușor făinat, transferându-l pe o foaie de hârtie de ceară. Aduna resturi și pat afară încă o dată, apoi se taie mai multe runde. (Veți avea aproximativ 16).
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
4
Cu grijă, dar rapid, acoperiți fructele fierbinți cu biscuiți, aranjând în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Fructe
5
Periați biscuiții cu crema de lingură rămasă și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Cremă
Zahăr
6
Continuați să coaceți cobbler până când biscuiții sunt umflați și aurii, 15 până la 20 de minute. Se răcește cu 15 minute înainte de servire și se acoperă cu sos de cremă infuzat cu citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Cremă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
* Cizmarul poate fi făcut cu 3 ore înainte și păstrat la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor de 350 F, 20 până la 30 de minute.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.