Cizmar de mere-cireșe cu biscuiți cu roată

Cizmar de mere-cireșe cu biscuiți cu roată
Reteta Apple-Cherry Cobbler cu biscuiți Pinwheel ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră și 15 minute. Acest desert are 878 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cizmar de mere-cireșe cu biscuiți spirali dulci, Pinwheel Apple Cobbler, și Cizmar De Roșii Cherry Garlicky Cu Biscuiți Cu Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați împreună primele 3 ingrediente. Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați amestec de mere. Gatiti, amestecand des, 20-25 de minute sau pana cand merele sunt fragede si siropul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc; se amestecă cireșele și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă amestecul de mere într-un 3-qt ușor uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți amestecul de mere 12 minute, așezând o foaie de copt pe raftul cuptorului direct sub vasul de copt pentru a prinde orice picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Pregătiți biscuiții: amestecați împreună 2 1/4 căni de făină și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați bucățile de unt rece în amestec de făină cu un blender sau o furculiță de patiserie până se sfărâmă; se amestecă laptele. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 4 până la 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Rulați aluatul într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Combinați zahărul brun și 2 lingurițe. unt topit; se presară peste aluat, bătând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
AluatAluat
9
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
10
Roll up, jeleu-roll moda; prindeți cusături și se termină pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
11
Tăiați rola în felii de 12 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Așezați felii într-un singur strat deasupra amestecului de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
13
Coaceți la 425 timp de 15 până la 17 minute sau până când biscuiții sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista